Seniorit

W3.CSSRientolan seniorien kerhon toimintaa.

Turun Kisa-Veikkojen veteraanijaosto on toiminut seurassa vuosikymmeniä, tiettävästi vuodesta 1977 ja siinä oli katkos vuodesta 1980 vuoteen 1987, jolloin se on jatkunut tähän päivään ja jatkuu edelleen. Aina on löytynyt toimintaan innokkaita vetäjiä sekä osallistujiä vaikka ollaankin niin sanotusti "ehtoopuolella".

 Viime aikoina on kuitenkin ollut halua jotenkin yksilöidä toimintaamme vaihtamalla kerhomme nimeä vastaamaan omaamme niin sanottua imagoa eli vuonna 2015 veteraanien vuosikokouksessa päätettiin käyttää kerhostamme nimeä RIENTOLAN VETERAANIT. 

Kerhomme kokoontuu   joka kuukauden toinen tiistai klo 12.00 Rientolassa paitsi kesä-, heinä-, elokuu. Joulukuun kerhon tapaaminen vietetään yhteisen jouluruokailun merkeissä jossakin varaamassamme ruokapaikassa.  Vetäjinä toimivat valittu puheenjohtaja, sihteeri, varainhoitaja sekä toimikunta. 

Tämä "koaliitio" kokoontuu joka kuukauden ensimäinen tiistai edellä mainitut rajoitukset huomioiden Muuten kerhomme osallistuu mahdollisuuksien mukaan TUL:n V-S piirin järjestämiin eri tapahtumiin tai järjestämme niitä omin avuin kerhomme tilaisuuksissa m.m. kutsumme eri aiheista esitelmöimään tai  teatterimatkoja halumme ja varojemme mukaan.       

Rientolan seniorien kerhon toimikunnan jäsenet 

Puheenjohtaja 2024   Rauni Niinimäki

Sihteeri                2024  Juhani Liikkanen

Varainhoitaja    2024   Ilkka Laine

Muut jäsenet     2024  Ea Andersson, Inga Leino,  Marja Suovanen, Lauri ja Mervi Lehto, Ritva ja Jarmo Paakkanen