Seniorit

 

                          Rientolan Senioreiden kerho.

Turun Kisa-Veikkojen veteraanijaosto on toiminut seurassa vuosikymmeniä, tiettävästi vuodesta 1977 ja siinä oli katkos vuodesta 1980 vuoteen 1987. Tästä lähtien se on jatkunut tähän päivään ja jatkuu edelleen. Aina on löytynyt toimintaan innokkaita vetäjiä sekä osallistujia vaikka ollaankin niin sanotusti "ehtoopuolella". Kerhon nimi on vaihdettu 2015 veteraanien vuosikokouksessa, jolloin päätettiin käyttää nimeä RIENTOLAN VETERAANIT. 

Marraskuun alusta 2022  TUL:n kehotuksesta käytämme nimeä RIENTOLAN SENIORIT. Nimi vahvistettiin kerhon vuosikokouksessa 2023. Kerhomme kokoontuu joka kuukauden toinen tiistai klo 12.00 Rientolassa paitsi kesä-, heinä-, elokuu. Joulukuussa vietetään TUL:n senioreiden kanssa yhteistä joulujuhlaa.  Kerhon vetäjinä toimivat valittu puheenjohtaja, sihteeri, varainhoitaja sekä toimikunta. Toimikunta kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen tiistai paitsi kesäkuukausina.

Osallistumme TUL:n V-S piirin järjestämiin eri tapahtumiin tai järjestämme niitä omin avuin. Kerhomme tilaisuuksissa käy eri aiheista alustamassa asiantuntijoita.       

           Rientolan Senioreiden kerhon toimikunnan jäsenet 2023.

           

              Veteraanien puheenjohtaja  2023   Rauni Niinimäki.

              Veteraanien  sihteeri             2023    Juhani Liikkanen

              Veteraanien varainhoitaja    2023    Ilkka    Laine

              Veteraanien toimikunta       2023  Ea Andersson, Ulla ja Gunnar Leino,  Inga Leino, Marja Suovanen, Lauri Lehto, Ritva ja Jarmo Paakkanen, Mervi ja Lauri Lehto