My Club


Turun Kisa-Veikot on ottanut käyttöönsä myClub-urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Olemme innoissamme esitelläksesi uuden jäsenille suunnatun palvelumme, joka tekee seuratoiminnan hallinnoinnista helppoa ja vaivatonta. Tervetuloa myClubiin, missä jäsenenä saat käyttöoikeuden monipuolisiin ominaisuuksiin!

Oman myClub-jäsensivusi kautta voit itse kätevästi päivittää ja ylläpitää omia yhteystietojasi. Lisäksi saat automaattisesti laskut ja jäsentiedotteet suoraan omaan jäsensivullesi, mikä tekee tiedon saannista vaivatonta ja ajantasaista. Ei enää hukkuneita laskuja tai kadonneita tiedotteita!

Jäsensivultasi löydät myös kätevän ilmoittautumisominaisuuden seuran avoimiin tapahtumiin. Näin voit osallistua haluamiisi aktiviteetteihin helposti ja vaivattomasti. Lisäksi voit seurata omaa harjoittelusi aktiivisuutta ja kehitystä suoraan omalta sivultasi.

MyClub on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi web-sovellukseksi, joka toimii saumattomasti kaikissa yleisimmissä selaimissa. Voit siis käyttää palvelua vaivattomasti omalla laitteellasi missä ja milloin tahansa. Turvallisuutesi on meille tärkeää, joten kaikki tietoliikenne myClubissa on suojattua, ja käyttäjien salasanat ovat vahvasti salattuja.

Jäsenyyden yhteydessä keräämme tarpeellisia tietoja jäsentemme hallinnointia varten. Tiedot, joita keräämme, ovat minimissään seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Vähintään yksi sähköpostiosoite, johon laskut lähetetään. 
  • Kysymys siitä, saako henkilön kuva näkyä seuran nettisivuilla. Kyllä/EI
  • Pelaajanumero

Toivomme erityisesti lasten ja nuorten osalta saavamme molempien huoltajien sähköpostiosoitteet järjestelmään, jotta tiedonkulku olisi mahdollisimman sujuvaa ja kattavaa.

Rekisteröinti

Liittyessäsi / ilmoittaessasi lapsesi seuraan luot aina jäsentilin itsellesi tai lapsellesi.

Jäsentili voidaan rekisteröidä seuran toimihenkilön toimesta (käyttöönotto aktivointiviestin kautta) tai voit omatoimisesti ilmoittautua jäseneksi, jos seura on tämän sallinut. Usein jäsentili luodaan samalla, kun ilmoittaudut seuran kurssille tai tapahtumiin.

Huomaa!

Jäsentilin rekisteröinnin yhteydessä voit myös luoda myClub-tunnuksen (sähköposti + salasana), jolla pääset kirjautumaan myClubiin. Katso ohje.

Samalla myClub-tunnuksella hallinnoit yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa.