Jalkapallo

Turun Kisa-Veikot ry. (TuK-V) eli ”Kisurit” on perinteinen turkulainen urheiluseura, jossa jalkapalloharrastuksella on pitkät perinteet. Seura on perustettu v.1930 ja jalkapallo on kuulunut Kisa-Veikkojen toimintaan perustamisesta lähtien. Alkuaikoina pelaajat tulivat seuraan lähinnä Kärsämäen alueelta. Nykyään toiminta-alue kattaa koko Turun ja jopa lähikunnat, joskin lähialueet (Turun läntiset/pohjoiset kaupunginosat ovat huvin edustettuna. Viime aikoina myös Varissuon alue on ollut merkittävä). 

Seuran edustusjoukkue pelaa kaudella 2023 V-divarissa. Useana vuonna aikuisten sarjassa ollaan oltu mukana myös kakkosjoukkueella, TuKV2. Hienoa harrastusta voi seurassamme jatkaa aina ikämiehiin (OldBoys-joukkueet) asti.  

Junioreissa toimii vuosittain useita poikien joukkueita. Kisureissa toimii myös kaksi naisten joukkuetta ja yksi naisten harrasteryhmä. Kaudella 2014 uutta toimintaa seuraan saatiin osoitteena futis tyttöjalkapallon myötä. Seurassa aloitettiin prinsessafutistoiminta 5-7-vuotiaille tytöille, jonka jälkeen tyttötoiminta on kasvanut vuosittain.

Futsal on vahvasti edustettuna seuran toiminnassa, (junioreissa tullut myös menestystä). Edustusjoukkueen nousukiito jatkui kaudella 2022/23. Naiset pelavat naisten futsal-piirisarjassa ja juniorit ovat mukana futsalissa useilla joukkueilla vuosittain. OldBoys35-joukkue ajoittain myös mukana futsalissa. 

Kisureissa on mahdollisuus elinikäiseen harrastukseen; vanhimmat pelaajat lähes 70v. Turun laajin ikähaitari eli värisuora; jalkapalloa siis junnusta vaariin - minnistä muoriin. Seuran pelaaja-/harrastamäärä yhteensä yli 400

Turun-Kisa-Veikkoja tukemassa