Vakken Kisurit -yhteiskiekko

NOLLAKYNNYKSEN YHTEISLÄTKÄÄ, TERVETULOA!

Oletko aina halunnut kokeilla jääkiekon pelailua, mutta aikuisena aloittaminen tuntuu vaikealta? Ulkojäiden pipolätkä on hauskaa, mutta kausi on kovin lyhyt? Nyt sinulla olisi tilaisuus nollakynnyksen pelaamiseen ja houkutella mukaan myös vanhempasi, puolisosi, lapsesi, sisaruksesi tai kaverisi yhteiseen harrastukseen! Pääset pelaamaan Kisureiden paidassa Varissuon jäähallilla, jossa sää suosii aina!
 

Vakken Kisurit -yhteiskiekkoryhmä aloittaa toimintansa Varissuon jäähallissa syyskuun 2024 alussa ja höntsäpelit ajoittuvat varsinaiseen prime timeen, eli sunnuntaihin klo 11.00-12.00. 

Varusteiksi riittävät pakolliset kypärä, maila ja luistimet. Pelata ei tarvitse osata, ei oikeasti. :D 
Taklata ei saa / kontaktia ei oteta ja kiekko pyritään pitämään jään pinnassa. Jokainen vastaa vakuutuksistaan ja jäälle tullaan omalla vastuulla.

Vakken Kisurit -yhteiskiekkoa pelataan ensimmäistä kautta, joten nyt tarvitaan kaikki innokkaat mukaan, jotta saamme toiminnan hyvin käyntiin ja jäät pyörimään säännöllisesti kauden alusta lähtien!
Tuleva kausimaksu sisältää kaksi pelaajaa ja  Ilmoittautua voi myös useamman parin voimin. :)  Kausimaksu täsmentyy lähempänä kautta, mutta nykyisen jäähallivuoron hinnan ja maksimipelaajamäärän mukaan se olisi n. 250 € / pari. 
Pelirinkiin otetaan max 20 paria, joten varmistathan paikkasi pian!

Turvallisuuden vuoksi noudatamme noin 10 vuoden ikärajaa, joten pienimmät pelurit kannattaa ilmoittaa Kisureiden kiekkokouluun, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita (www.turunkisaveikot.fi/jaakiekko/kiekkokoulu).

Ilmoittautumiset: laura.kisurit@gmail.com