Hockey Sannat -ryhmämme koostuu jääkiekosta innostuneista hokiäideistä ja ystävistään. Mukaan mahtuu kuka tahansa nainen, joka osaa nauraa itselleen ja  pysyy pystyssä luistimet jalassa. ;)

Pelaamme porukalla höntsälätkää (ei kontaktia, ei lämäreitä) ja mukaan tulon kynnystä laskemaan meillä on lisäksi kaksi tasoryhmää (vai pitäisikö sanoa tasoryhmä ja tasoton ryhmä ;)). Ethän siis epäröi, vaan tule reippaasti koittamaan!

Mamma-ryhmässä pysyy mukana kuka tahansa - huom! nimi ei viittaa ikään ;) - ja kokeilukerran varusteiksi riittävät luistimet (kaunoluistimetkin käyvät), kypärä (miel. ristikollinen), maila ja juomapullo. Pelihousut ja polvisuojat tuovat tietysti mukavaa lisäsuojaa, mutta lisävarusteita voi hankkiä innostuksen vahvistumisen myötä. Harjoituspaidat jaetaan treeneissä.

Vauhti-ryhmässä pelaavat vähän taitavammat pelaajat, jotka pysyvät mukana hieman kovemmassa temmossa - osalla on myös jotain mailapeli- ja/tai luistelutaustaa. Tässä porukassa monella on myös kaikki varusteet. Harjoituspaidat jaetaan treeneissä.

Suositeltavaa on, että jokaisella olisi oma henkikökohtainen tapaturmavakuutuksensa, koska pelaajat pelaavat porukassamme omalla vastuulla. 

Harjoitukset

Kausi 2023-2024

Mammat keskiviikkona klo 20.45-21.45 rata 2 
- Kausi 16.8.2023-27.3.2024, pois lukien 20.12.2023 ja 21.2.2024 (vko 8)
Vauhti torstaina klo 21.00-22.00 rata 1 
- Kausi 17.8.2023-28.3.2024, pois lukien 21.12.2023 ja 22.2.2024 (vko 8)

Porukoilla on yhteinen ja omat whatsapp-ryhmänsä, joiden kautta kommunikointi ja treeneihin ilmottautuminen sujuu kauden aikana.

Paikka

Varissuon jäähalli, Rata 1 ja 2, pukukopin näkee paikan päällä aulassa olevalta hallimestareiden kopin näytöltä (Moms, TuKV-N / Hockey Moms, Kisurit N, TuKV Naiset tms.)

Varusteet

Pakolliset: kypärä (miel. ristikolla), luistimet ("kaunaritkin" käyvät) ja maila sekä kokeilujen jälkeen myös kaulasuoja.
Muitakin suojia suositellaan jatkossa loukkaantumisten välttämiseksi.
Harjoituspaidat jaetaan aina ennen treeniä.


Säännöt pelatessa

Ei kontaktia.

Ei lämäreitä.

Paitsiosääntö (kiekollisen joukkueen pelaajat eivät saa edetä hyökkäysalueelle (vastustajan siniviivan yli) ennen kiekkoa). Mammoissa tälläkään ei ole niin väliä. :)

Mammoissa huomioidaan kaikki pelaajat.


Hinta

Kauden hinta riippuu osallistujamäärästä, mutta se on n. 130-150 € / kausi (sisältää jäsen- ja jaostomaksun sekä n. 30 jäätä ja mahdollisuuden osallistua myös toisen ryhmän jäille, eli max 60 jäätä).  Maksaa voi myös Smartumin tai Epassin mobiilisovelluksilla.

Myöhemmin mukaan liittyvien osalta kausimaksu riippuu siitä, milloin henkilö liittyy mukaan. Kausi ja jäämaksut jaetaan neljään osaan: 
- elo-syyskuu (100 % jäämaksut + jäsen- ja jaostomaksu)
- loka-marraskuu (75 % jäämaksut  + jäsen- ja jaostomaksu)
- joulu-tammikuu (50 % jäämaksut  + jäsen- ja jaostomaksu) ja 
- helmi-maaliskuu (25 % jäämaksut  + jäsen- ja jaostomaksu). 

Kokeilemaan saa tulla ilmaiseksi, kerran kummallekin jäälle.

Maksut eivät sisällä vakuutusta.

Kausimaksua tarkastetaan tarvittaessa jäämaksujen noustessa. 


Tiedustelut ja ilmoittautumiset: laura.kisurit@gmail.com tai 040 530 4060 /whatsapp
 

TERVETULOA MUKAAN!

W3.CSS