Teatteri

Terveiset teatterilta!

Turun Kisa-Veikkojen Näyttämöllä alkaa syksyllä 2022 juhlavuosi. Teatteri täyttää 95 vuotta!

 

Juhlavuosi aloitetaan näytelmällä "Tapaus Afterdawn", joka on kauhean hauska tarina tuonpuoleisesta. Tapaus Afterdawn on täysiverinen ja suhteettoman älyvapaa kauhukomedia, joka yllättää ja viihdyttää kaikenikäisiä katsojia. Niin eläviä kuin kuolleitakin. Ensi-ilta 16.10.2022. Lisätietoja ohjelmistossa-sivulta. Näytelmää ei suositella alle 7-vuotiaille. Esityksessä käytettävä savu ei ole vaarallista ja esityksessä on välkkyviä valoja.

 

Keväälle 2023 suunnittelemme myös näytelmää ja syksylle 2023 musiikkipitoista esitystä.

Teatterinäkymisiin,
Teppo Raussi,
Toimikunnan puheenjohtaja
Turun Kisa-Veikkojen Näyttämö

Ensi-ilta 16.10.2022 klo 17.00

Teatterilla on tänä vuonna 2022 95-vuotisjuhlavuosi. Syksyllä esitämme Saija Viljasen kirjoittaman ja Leena Sirenin ohjaaman näytelmän "Tapaus Afterdawn". Siitä lisätietoja ohjelmistossa-sivulla. Harjoitukset on aloitettu ja syksyn esityksen valmistelut ovat jo käynnissä. Työn alla ovat puvustuksen, lavastuksen ja rekvisiitan pohdinnat, tekniikan puolella äänet ja myöhemmin valot. Näyttelijät ottavat tekstejä haltuun. Ohjaajamme miettii ja pohtii kokonaisuutta. Hieno esitys on luvassa!

Yksi esitys (6.11.2022) on jo loppuunmyyty!

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijaliitto.

Teatteriin on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Bussireitti 13 kulkee ihan vierestä. Jos tulet autolla esitykseen, niin pihalla on ilmainen pysäköinti.