Tietoa meistä

2009-2010 syntyneet tytöt

Syksyllä 2020 09-tytöt löivät hynttyyt yhteen FC Ruskon Pallon T0910-joukkueen kanssa ja syksyllä TuKV T10 liittyi yhteisjoukkueeseen. Treenaamme ja pelaamme siis jo kolmatta vuotta Ruskon Pallon kanssa yhteisjoukkueella

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Tavoitteenamme on kehittyä jalkapallossa ja omaksua urheilullinen elämäntapa harjoittelemalla tosissamme, mutta ilman liiallista totisuutta. Se onnistuu mainiosti kilpailuhenkisessä, mutta samaan aikaan sosiaalisessa porukassamme.

Pelaamme kolmea palloliiton sarjaa, T14 ykköstä (11vs11), T13 ykköstä (8vs8) sekä T13 kolmosta (8vs8). Tavoitteena on tarjota jokaiselle pelaajalle sopivan tasoisia pelejä ja siinä samalla yksilöllistä vaihtelua eri tasoilla.

Taustaryhmään kuuluu tällä hetkellä viisi kokenutta nuorisovaiheen koutsia, kaksi joukkueenjohtajaa, kolmehuoltajaa, rahastonhoitaja, varustevastaava sekä näiden lisäksi joukko erittäin aktiivisia apukäsiä.

Uudet pelaajat toivotamme tervetulleeksi mukaan joukkueeseen! Jos haluat tulla treeneihin kokeilemaan, niin otathan yhteyttä joukkueenjohtaja Susanna Lehtoon, tai täytä ilmoittautumislomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Mukaan mahtuu uusia tyttöjä. Tervetuloa kokeilemaan!