2010 Poikien voitto!! Ikimuistoisessa Kultanummiturnauksessa 2024 🏆

15.4.2024


🏆 Ikimuistoinen hetki vangitsi katsojien sydämet, kun Turun Kisa-Veikkojen intohimoinen P2010 -poikajoukkue kohosi ylpeänä oman ikäluokkansa mestariksi kirkkaasti loistaen Kultanummiturnauksen lavalla. 

Tämä oli hetki, jota ei unohdeta helposti, vaan se kantaa lämpimänä muistona läpi elämän. Kultanummiturnaus on yksi niistä harvoista kevään kohokohdista Länsi-Suomen alueella, joka herättää intohimon liekitsevän kilpailun, yhteisön yhteenkuuluvuuden ja jalkapallon lumon eloon. 

Vuoden 2024 turnaus oli erityisen vaikuttava, keräten yli sadan innokkaan juniorijoukkueen joukon yhteen nauttimaan jalkapallon taianomaisesta tunnelmasta. 

Turnaus ei ollut pelkästään kilpailua, vaan se oli myös juhlaa, jossa ystävyyssuhteet syvenivät, ja unelmia koettiin kentällä jokaisessa pelissä. Kaarinan ja Turun lähialueiden KHT-kentät olivat täynnä elämää ja energiaa, kun pelaajat antoivat kaikkensa ja yleisö kannusti heitä sydämestään. Jokainen peli oli kuin tarina itsessään, täynnä jännitystä, draamaa ja joskus myös yllätyksiä. 

Vuoden 2024 turnaus merkitsi 39. kertaa, kun legendaarinen Kultanummiturnaus valloitti kentät, todistaen siten sen vankkumattoman aseman ja syvän suosion jalkapalloharrastajien keskuudessa. Se ei ole vain tapahtuma, vaan se on instituutio, joka yhdistää sukupolvia, kunnioittaa perinteitä ja synnyttää uusia sankaritarinoita jalkapallon maailmassa.

Kultanummiturnaus 2024, P2010 Sijoitukset

Mestari joukkueen kokoonpano🥇

Pojat odottavat ansaitsevansa mitalin.🥇

Kultanummiturnaus 2024 kuvat.

Kiitos

Vielä kerran kaikille järjestäjille ja tukihenkilöille siitä, että teitte tästä turnauksesta unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille. Toivomme innolla tulevia vuosia yhdessä ja uusia jalkapallon huippuhetkiä!