P2010 Maskun talvisarjan mestarit kaudella 2023-2024!

25.3.2024

Turun Kisa-Veikkojen P10-joukkue kruunasi upean esityksensä voittamalla Maskun Talvisarjan turnauksen 23.3. Turnaukseen osallistui yhteensä kahdeksan joukkuetta, ja Turun Kisa-Veikot nousivat ansaitusti voittoon. Heidän näyttämänsä vahvuus ja sitoutuminen olivat selvästi havaittavissa koko turnauksen ajan, mikä kuvasti joukkueen tinkimätöntä asennetta ja halua menestyä. Voitto ei ollut pelkkää sattumaa, vaan se oli seurausta joukkueen kovasta työstä ja omistautumisesta harjoituksissa ja peleissä.

Turun Kisa-Veikkojen joukkueen taidot ja yhteistyökyky korostuivat turnauksen ratkaisevilla hetkillä. Heidän kykynsä toimia yhtenäisenä ryhmänä ja tukea toisiaan vahvisti joukkueen voitonmahdollisuuksia merkittävästi. Voitto ei ainoastaan lisännyt joukkueen itseluottamusta, vaan se myös osoitti valmennuksen korkean laadun ja pelaajien kypsyyden. Turun Kisa-Veikkojen menestys todisti, että he ovat paitsi teknisesti taitavia myös henkisesti vahvoja, mikä tekee heistä kunnioitettavan vastustajan kentällä.

Haluamme vilpittömästi kiittää kaikkia valmentajiamme, erityisesti päävalmentaja Asso Aliassia jonka on ollut mukaan ja omistautunut tähän ryhmään ja kiitämme myös valmentajat Ismail Isse, Arben Gashia ja Server Ahmedpooria, sekä muita tukihenkilöitä ja vanhempia, jotka osallistuivat ja tukivat meitä tämän upean ja historiallisen hetken saavuttamisessa.


Maskun talvisarjan 2023 - 2024 mestari joukkue: 

Maalivahdit: 

Heiska Eeli, Jakobsen Jason

Puolustajat

Kanliar Erjon, Ndua Samuel, Bilal Othmani, Al-Khalidi Ridha, Romero Cristiano

Keskikenttä

Metsler Mark, Jobe Saihou, Jashari Erti, Garshi Erion,Deliu Aulon

Hyökkääjät

Erdi Huruglica, Baban Darin, Faadil Zakariye Haji


Kuvia! Maskun talvisarjan 23.3 finaalista, pojat poseeraavat pokaalin kanssa.  🏆 🟢⚪

Kanliar Erjon

Heiska Eeli

Garshi Erion

Ndua Samuel

Deliu Aulon

Erdi Huruglica

Jobe Saihou

Jashari Erti

Baban Darin