T09-10

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

2009-10 syntyneet tytöt

 

Syksyllä 2020 09-tytöt löivät hynttyyt yhteen FC Ruskon Pallon T0910-joukkueen kanssa. Treenaamme ja pelaamme siis jo kolmatta vuotta Ruskon Pallon kanssa yhteisjoukkueella. Syksyllä 2022 saimme vahvistusta joukkueeseen, kun TuKV 2010-syntyneet tytöt liittyivät yhteistoimintaan.

Harjoittelemme talvikaudella 2022-23 kolme kertaa viikossa, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin jalkapallohalleissa.. Kesäisin harjoittelemme Ruskon tasokkaalla keinonurmikentällä sekä ajoittain Turun kentillä. Tavoitteenamme on kehittyä jalkapallossa ja omaksua urheilullinen elämäntapa harjoittelemalla tosissamme, mutta ilman liiallista totisuutta. Se onnistuu mainiosti kilpailuhenkisessä, mutta samaan aikaan sosiaalisessa porukassamme.

Pelaamme talvikaudella kolmea hallisarjaa, kahdella peliryhmällä Maskussa 08-09- ja 10-11-sarjaa sekä Lähitapiola Areenan talvisarjaa Turussa. Tämän lisäksi alamme harjoittelemaan 11vs11 pelin saloja treenimatsien muodossa.

Ensi kaudella pelaamme T14 ykköstä (11v11), pyrimme T13 ykköseen (8v8) ja pelaamme kolmatta sarjaa joko T14 tai T13 ikäluokissa. Tavoitteena on tarjota jokaiselle pelaajalle sopivan tasoisia pelejä ja siinä samalla yksilöllistä vaihtelua eri tasoilla.

Taustaryhmään kuuluu tällä hetkellä viisi kokenutta nuorisovaiheen koutsia, kaksi joukkueenjohtajaa, kaksi huoltajaa, rahastonhoitaja, varustevastaava sekä näiden lisäksi joukko erittäin aktiivisia apukäsiä.

Uudet pelaajat toivotamme tervetulleeksi mukaan joukkueeseen! Jos haluat tulla treeneihin kokeilemaan, niin otathan yhteyttä joukkueenjohtaja Susanna Lehtoon, tai täytä ilmoittautumislomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Mukaan mahtuu uusia tyttöjä. Tervetuloa!

 

 

Ilmoittautumislomake

 

YHTEYSHENKILÖT JA LISÄTIEDOT

 

Joukkueenjohtaja      

Susanna Lehto puh. 040 7341582    susanna.lehto@outlook.com

 

Valmentaja

Tom Kuusela puh. 040 548 5008  tom.kuusela@utu.fi