P08/09 info

 

Kisurit Pojat 08/09 

 

Toiminta alkanut 17.9.2019.

Harkat/kesä 2020

Teräsrautela KHT

Impivaaran jalkapallohalli

 

Vastuuvalmentaja Fatmir Fazliu. 044 2095777, fazliu74@hotmail.com

Joukkueenjohtaja Ulla-Stiina Fazliu

Valmentaja Mirzet Deumic

Valmentaja Kai Ruuhi

 

 

Tervetuloa Vihreä-Valkoiselle tielle!

Junioritoiminta

 

 

 

Kisa-Veikot jalkapallo

Perinteinen turkulainen jalkapalloseura,  Turun Kisa-Veikot ”Kisurit”

Kisa-Veikot on tarjonnut turkulaisille, erityisesti lapsille ja nuorille, vaihtoehtoja liikkumiseen, harrastamiseen ja kilpailemiseen eri lajeissa jo kohta 90 vuotta. Seura on perustettu 1930 ja jalkapallotoiminta on ollut mukana alusta asti. 

Suuntaamme katsemme tulevaisuuteen. Seuran tavoitteena on paikallisen jalkapallotoiminnan pitkäjänteinen kehittäminen. Kehittyäkseen ja kehittääkseen toimintaansa ja alueen olosuhteita, paikallinen urheilutoiminta kaipaa mukaansa paikallisia toimijoita. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän voimme vaikuttaa oman asuinalueemme olosuhteiden, seuratoiminnan ja liikuntaympäristön kehittämiseen. Kaikki joukkueitten edustajat pääsevät mukaan seuran jalkapallotoiminnan suunnittelemiseen. 

 

Varsinainen 08/09 joukkuetoiminta alkaa syyskuussa 2019, jolloin infotilaisuus. Mukaan voi tulla myös -10 syntyneitä. Mahdollisesti perustamme omat joukkueet myös nuoremmille -10 ja -11-syntyneille. Valmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia ym. tarvitaan siis mukaan. Parhaat kokemukset joukkueitten perustamisesta ja toimivuudesta ovat tulleet nimenomaan silloin, kun toimintaan tullaan alueilta mukaan suurella pelaajamäärällä toimijoineen. Poikien 06/07/08/09-syntyneiden toimintaa koordinoi Taoufik S´diri, seuran yhteyshenkilönä Rauno Help, molempien yhteystiedot alla. 

Myös vanhempien poikien joukkueisiin P05/06/07 ja P03/04 mahtuu mukaan uusia pelaajia. Prinsesessafutis ja tyttötoiminta laajenee vauhdilla; kaudella 2019 piirin sarjoissa mukana neljä tyttöjoukkuetta. Tyttöjen ikähaarukka 6-12v. Pienemmillä pojilla 5-7v Ritarifutista, joista -12/13-syntyneet muodostavat Ritarit-joukkueen, joka pelaa Maskun kesäsarjaa. Perhefutiksessa on menossa jo kolmas kesäkausi.

 

Omat toimitilat; Urheilutalo Rientola Kärsämäessä Pulmussuonkadulla; Urheilutalo lähikenttineen (mm. Kärsämäki nurmi) muodostaa mitä parhaan toimintaympäristön jalkapalloilulle. Rientolassa mahdollisuus pitää palaverit, kokoukset, saunaillat ym. Harjoittelemme monipuolisesti. Harjoittelupaikkoina lisäksi mm. Impivaaran jp-halli, Javenture-halli, Parkki, Teräsrautela KHT, Kupittaan KHT 5 ja 2, Nunnavuoren palloiluhalli, Aunelan palloiluhalli, Moision koulun palloiluhalli, lisäksi vuosittain eri koulujen saleja, sekä tarvittaessa kaupungin eri hiekkakentät.

Seuran jalkapallotoimintaa ohjeistaa sisäinen Kisurilinjaus: Vihreä- Valkoinen tie ViVa. Lisäksi tulevaisuudessa on tarkoitus erityisesti panostaa pelaajakehitykseen, sekä yksilökeskeiseen valmennukseen SPL:n uuden valmennuslinjan mukaisesti. Pelaaja on aina keskiössä.


Kisurit mukana jalkapallo- ja urheilutoiminnan kehittämisessä; Seuran jäsen ja pelaaja Ari Murtonen mm. Suomen Palloliiton liittohallituksessa ja SPL:n uuden Länsi-Suomen piirin puheenjohtaja. (Lisäksi Murtsi on aikaisemmin toiminut mm. Suomen naisten maajoukkueen joukkueenjohtajana ja apuvalmentajana, piirijoukkueen valmentaja, sekä SPL:n Turun piirin tyttö- ja naisjalkapallon pelaajakehitys- ja huippujalkapallotyöryhmän vetäjänä). Seura on lisäksi mukana SPL:n eri koulutustapahtumissa, sekä monissa eri hankkeissa.

Kisurit on kasvattajaseura:
- FairPlay, oma ViVa-linjaus; Vireä-Valkoinen tie
- valmennusopas ja oma maalivahtiopas (sisältöasiantuntija Jorma Palonen).
- Kisureissa voit harrastaa jalkapalloa junnusta vaariin. Tulevaisuudessa myös minnistä muoriin. Jalkapallotoiminnassa ehkäpä Turun laajin "ikähaitari" kaudella 2019. Perhefutiksen alettua keväällä 2017 nuorimmat harrastajat ovat 2-vuotiaita ja vanhimmat OldBoys - ikämiehet lähes 70-vuotiaita. Loput lähes 300 harrastajaa ja pelaajaa siltä väliltä. 

- harrastetoimintaa kilpajoukkueitten rinnalla

- futsal vahvasti mukana toiminnassa; Futsalissa junioreissa useita piirin mestaruuksia ja miehillä menestystä futsal cupeissa. Haluamme tarjota nuorille pelaajille mahdollisuuden futsalin huipulle; U21-futsal liigajoukkue futsalin U21 SM sarjassa kahdella edellisellä kaudella, jossa pistepörssin kaksoisvoitto ensimmäisellä kaudella. Mahdollisuuksien mukaan jatkamme U21-fusaltoimintaa jatkossa. Miesten joukkue viime kaudella 2018/19 futsal kolmosessa, sekä miehet2 futsal nelosessa. 

Edelleenkin tavoitteena on antaa mahdollisuus ja innostaa elinikäiseen liikuntaharrastukseen jalkapalloilun parissa, mutta myös kannustaa pelaajaa omien kykyjensä mukaisesti huippu-urheiluun. Pienen seuran kautta tosiaan voi ponnistaa myös jopa suomalaisen jalkapalloilun huipulle ja kansainvälisille kentille. Hyvänä esimerkkinä Runosmäestä maalivahti Otso Virtanen (-94), joka koripallon ohella jatkoi jalkapalloa Kisureissa. Turusta Veikkausliigaan IFK Marienhamniin, josta tie vei kansainvälisille kentille ammttilaiseksi Skotlantiin FC Hiberniaan. Otso pelasi myös useita nuorten maaotteluja, sekä nousi Pikkuhuuhkajien, U21-maajoukkueen ykkösmaalivahdiksi vuonna 2016. Vuonna 2019 Otso pelaa Veikkausliigaa Kuopion Palloseurassa.

 

New Wave: - perhefutis, - prinsessa- ja tyttöfutis, - ritari- ja poikafutis
 

Muutamia esimerkkejä tulevista ja käynnissä olevista projekteista ja hankkeista
- kaudella 2017 mukana SPL:n poikajalkapallon kehityshankeessa.

- kaudella 2018 mukana SPL:n perhefutishankkeessa, sekä mukana Lupaus Innosta – lasten liikunnan laatutekijät hankkeessa.

- Kisa-Veikot valittu 2018 Varsinais-Suomen Urheilugaalassa Turun kaupungin vuoden 2017 yhteistyöseuraksi.

   

  Liikuntapalvelukeskuksen kanssa yhteistyössä

  - Mihi.fi; 13-19-vuotiaat, Lapset Liikkeelle  ja Kunnon Äijät

  - kouluyhteistyötä Liikkuva Koulu - kerhot; Yläkoulujen iltapäivät, toimintapäiviä ja lajiesittelyjä

   

   - kaupunginosaviikot

   - syysmarkkinat

   - paikallisten olosuhteiden kehittäminen; lähikentät. Oma kenttähanke.

   - ja paljon muuta


   Joukkuetoiminta
   Ikäluokan joukkueet toimivat pääsääntöisesti yhden organisaation alla. Joukkueita muodostetaan pelaajamäärän mukaan sopiva määrä, jotta kaikki saavat paljon peliaikaa. Joukkueet voivat pelata eri sarjamuotoja. Osa myös mukana, futsalin lisäksi, paikallisissa talvisarjoissa. Tarvittaessa joukkue voi toimia myös itsenäisesti omassa ikäluokassaan sopimuksen mukaan, seuran viitoittamin ohjein. Tavoitteena on tarjota kaikille halukkaille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa tavoitteidensa ja taitojensa edellyttämällä tasolla, omalle huipulle.

   Alkava joukkue
   - joukkueelle starttipaketti arvo 300,- tai -raha n. 300,-. tai sopimuksen mukaan
   - oma seuran avaama tili, oma talous, omat nettisivut, mahdollisuus joukkueen omaan varainhankintaan, sponsoreihin, ym.

   -edulliset seura- ja kausimaksut, sisältää kahteen lajiin osallistumisen; jalkapallo ja futsal (kausimaksu riippuu mm. maksullisista harjoittelupaikoista ym.) 

   -laadukkaat Errea seura-asut, seurasopimus; Urheilutukku. Kaikki joukkueiden, pelaajien, vanhempien, tuttavien, kaverien ym. ostoksen kerryttävät seuran ja joukkueen bonusta. Muista ilmoittaa kassalla joukkueesi.

    

   Taoufik S´diri, 044 3284626, tsdiri@luukku.com

   Taoufik on kouluttautunut, kokenut, pitkän linjan valmentaja. Nuorena tie vei Tunisian poikamaajoukkueen kautta opiskelamaan Ranskaan, jossa pelasi useita kausia Provencen piirissä lähellä Marseillea. Ranskasta Suomeen 1996. 

    

   Lisätietoa toiminnasta:
   Turun Kisa-Veikot "Kisurit"
   Rauno Help, 050 5247141, rauno.tukv@gmail.com

   Urheilutalo Rientola, Pulmussuonkatu 86, 20360 Turku