Naiset harrasteryhmä

Mitään ei tarvitse osata etukäteen vaan opettelemme kaiken jalkapallon alkeista lähtien. Tarkoituksena futiksen pelaaminen ja kuntoiu hyvässä hengessä. Mukaan liikuntavarusteet, vesipullo, oma pallo jos on ja iloinen mieli.

Toiminnasta peritään kausimaksu, sisältäen Palloliiton harrastepassin. (Lisäksi mahdolliset harkka- tai peliasumaksut, sekä talven maksulliset harjoittelupaikat).

Harjoitukset 2krt/vko  

Toimintamaksu kevät 1.1.-31.4.2019 (sis. harrastepassi, jaostomaksu, salimaksut, ohjaus). 

Toiminta ei sisällä vakuutusta, sillä vakuutus ei ole harrastetoiminnassa pakollinen. Mikäli sinulla ei ole omaa harrastetoimintaa kattavaa vakuutusta ja haluat varmistua mahdollisten loukkaantumisten varalta, harrastepassin yhteydessä voi ottaa Palloliiton vakuutuksen. Vakuutus Palloliiton harrastepassin yhteydessä 50 euroa. Passi ja vakuutus on voimassa maksuhetkestä alkaen, (= seuran maksuhetki, jolloin passi ja vakuutus maksettu Palloliittoon), enintään 1.1. - 31.12. kuluvaa vuotta. Ne otetaan voimaan seuran kautta.

Tietoa harrastepassin vakuutuksesta (V40) Palloliiton sivulta:

Kausimaksun voi suorittaa ryhmän omalle tilille: Turun Kisa-Veikot/naiset/harraste
OKOYFIHH    FI86 5710 0420 3242 53

 

Etsimme myös lisää pelaajia seuran naisten 8v8-joukkueeseen tai 5v5-harrastejoukkueeseen. Tähän ryhmään haetaan pelaajia, joilla on jalkapallotaustaa ja aikaisempaa pelikokemusta vaikka tyttöjen joukkueisssa. 

 

Harrasteryhmän yhteyshenkilöt:

Rosa Salmela, salmelarosa@gmail.com

Niina Kekki, njkekk@utu.fi

Jessica Kähäri, jessica.walli@hotmail.com

Valmentaja/ohjaaja: Asso Aliassi, 044 9991223, Asso_5@hotmail.com 

 

Seuran yhteyshenkilö: Rauno Help, 050 5247141, rauno.tukv@gmail.com

Ilmoittautuminen naisten alkeisryhmään

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.