Harrastefutis tytöt ja pojat

 

Turun Kisa-Veikot on valittu mukaan Suomen Palloliiton Osoitteena Futis - harrastetoiminnan  kehittämishankkeeseen  vuodelle 2015. 

 

 

 

 

HARRASTA FUTISTA!

 

Turun Kisa-Veikot toivottaa kaikki futiksesta kiinnostuneet tytöt ja pojat jalkapalloilun kiinnostavaan maailmaan!

 

Harjoitusohjelma:

Aina ei ole mahdollista eikä haluakaan osallistua säännölliseen sarjamuotoiseen pelailuun, vaikka jalkapalloharrastus kiehtookin. Turun Kisa-Veikoilla 'Kisureilla' on selvä visio tuoda tähän apuja:

 

Osa lapsista ja nuorista jää harrastuksen ulkopuolelle kalliiden kausimaksujen johdosta. Osa haluaa harrastaa pienimuotoisemmin.  Voimme tarjota nuorille matalan kynnyksen tulla mukaan, jatkaa harrastusta, sekä edullisen vaihtoehdon ja mahdollisuuden harrastepainotteiseen toimintaan kilpajoukkueitten rinnalle.

Harrasteryhmien toiminnalla pyrimme ehkäisemään drop outia ja tukemaan nuoria lajissa pysymisessä. Mukana saattaa olla erittäin lahjakkaita pelaajia ja joillekin harrastevaihtoehto voi olla kimmokkeena myöhemmälle vakavammalle kilpailulle. Harrastetoiminta mahdollistaa toiminnan myös kahden tai useamman lajin harrastajille.

Kaikkien tapahtumien ei tarvitse olla tavallisia jalkapalloharjoituksia, vaan toiminta voi koostua harjoitusten lisäksi mm. turnausten, tapahtumien tai tilaisuuksien järjestämisistä.  

Tarvittaessa ohjaamme nuoria "omalle huipulle" heidän toivomustensa mukaan. 

 

Näistä ja muista asiaan liittyvistä jutuista ota yhteyttä:

Rauno Help, 050 5247141, rauno.tukv@gmail.com