Kesätyöntekijöiden ja toiminnallisen kesäkerhon terveiset

16.6.2017






Ensimmäisen viikon ohjelmaan kuului kaikenlaista mukavaa toimintaa aamutreeneistä pöytien pesuun. Aamutreenejä pidimme kahden viikon aikana jääkiekonpelaajille sekä jalkapalloa harrastaville.

Aamutreeneihin kuului kuntopiiri ja jalkapalloilijoille erilaisia syöttöharjoituksia. Kesäkerhon pojat halusivat koko ajan pelata jalkapalloa Rientolan liikuntasalissa. Pelasimme myös lautapelejä ja leivoimme. Olimme lapsien kanssa myös ulkona sään salliessa. Sateisia päiviä oli monia, mutta onneksi saimme ajan kulumaan hyvin. Pesimme kaikki pöydät ja kaikki tuolit. Haravoimme pihan läpikotaisin ja lapset auttoivat pihatöissä. Työnjohtajana toimi Santtu. Molemmilla viikoilla teimme perussiivousta Rientolalla eli imuroimista ja lattian pesua.

Toiselle viikolle siirryttäessä kaksi lasta oli jättänyt kerhon ja kaksi uutta oli tullut tilalle. Toisella viikolla siivosimme saunan, saunatilat ja suihkutilan kaakelit. Keskiviikkona kävimme lapsien kanssa retkellä Seikkailupuiston ihmeellisessä maailmassa. Siellä pidimme hauskaa ja ilmakin suosi meitä. Perjantaina olimme retkellä Aurajoenrannalla ja söimme jäätelöt jäätelökioskista. Kaikesta selvittiin kunniallisesti, hyvää kesää!

- kesätyöntekijät -